Fekete tulipán termosz

8990Ft

500 ml űrtartalmú, dupla-falú rozsdamentes acélból készült termosz, mindezek mellett 100%-ban BPA-mentes.

A fedelén található LED-kijelző segítségével manuálisan állítható hőfokszabályozóval ellátva. Egy érintéssel könnyedén és egyszerűen beállíthatja a kívánt hőfokot. A hideg folyadékot akár 12 órán át 10° C fok alatt, míg a forró italokat akár 24 órán keresztül 35° C fok felett tartja.

Felhasználási lehetőségek

photo-of-woman-using-her-laptop-935756

MUNKAHELY 

Sietős a reggeled? Nincs időd? Dobd fel a hétköznapokat, tűnj ki a tömegből és vidd magaddal a kávédat! A munkahelyeden is megérdemled a kényeztetést!

woman-in-grey-jacket-sits-on-bed-uses-grey-laptop-935743

OTTHON

Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra a rohanó hétköznapokban. Szánj magadra egy kis időt, töltődj fel! Teremtsd meg az Én idődet!

SPORT

Legyen szó egy fárasztó edzésről az edzőteremben, vagy egy hosszú biciklitúráról, a termosz méretének köszönhetően bárhol elfér, így bármikor és bárhol előveheted és felfrissítheted magad.

woman-holding-rope-1552108 (1)

AJÁNDÉK

Az ajándékok beszerzése sokszor fárasztó és kimerítő lehet. Lepd meg szeretteidet egy Öko Okos Termosszal, amely bármilyen jeles alkalomra kitűnő és hasznos ajándék.

anniversary-birthday-blue-bow-264787

Gyors és olcsó szállítás

Termékeinket maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk, akár 790 Ft-ért.

Megbízható magyar webshop

Hazai márka vagyunk, termékeinket Magyarország területéről szolgáljuk ki. 

Elégedettség garancia

30 napon belül bármilyen probléma esetén kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket!

Felhasználási lehetőségek

Gyakran ismételt kérdések

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A LED kijelző miatt a termoszt nem lehet mosogatógépben mosni.